Изберете вашият размер:

Изберете нов размер:

Разлика в диаметрите (мм)

  ТЪРСИ

Разнообразие на модели автомобилни гуми и джанти

Открийте страхотни оферти на джанти, най-ефективните всесезонни и зимни гуми, както и летни гуми с намаление

Спирачен път

STREETRESPONSE 2 е доказал се участник на пътя с основни предимства пред останалите си конкуренти като ви гарантира по-къс спирачен път на мокри повърхности благодарение на дизайна на отпечатъка, по който преминаването на водата става по-ефективно и създава по-добро сцепление. Това се дължи на двойните надлъжни канали.

А спирачният път по сухи повърхности е намален благодарение на множеството странични канали по протектора на гумата.

Закрепване на джантата

Тази гума притежава и специална система за закрепване на джантата, която усилва връзката между гумата и джантата. Тя подобрява контрола при шофиране и предава информация за състоянието на пътя. 

Хибриден слой 

Благодарение на технология с безшевни пластове е създаден хибриден слой, който служи да намалява деформациите по периферията особено при високи стойности. Ефектът е постигнането на постепенно и равномерно износване.

Предпазване на джантата

Чрез максимален щит за фланеца изработен от каучуков профил, който минава по периферията на гумата над фланеца на джантата. Така умело се създава защитна буферна зона, която цели да предпази вашите джанти от удари по бордюрите. 

Не на аквапланинга

Дизайнът на шарката гарантира по-добро управление на автомобила в движение и усилено съпротивление при аквапланинг. Благодарение на непрекъснатото централно ребро е увеличена стабилността, а асиметричното положение на жлебовете показва отлични резултати при сцеплението на мокри и сухи повърхности. Това е от особена важност при взимане на завои и при прави отсечки с висока скорост. 

 

Налични размери: 165/65 R14 79T    175/65 R14 82T   155/80 R13 79T  175/70 R14 84T   195/65 R15 91T  185/65 R15 88T   175/65 R14 82T

 

Източник

 
Финансирано от Европейския съюз. План за възстановяване и устойчивост

От 24.07.2023 г.. „Данто Груп“ ООД стартира изпълнението на договор за безвъзмездна финансова помощ BG-RRP-3.005-4546-C01
Проектът: „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия “ се финансира по Национален план за възстановяване и устойчивост , приоритетна ос Интелигентна индустрия, процедура BG-RRP-3.005 Общата стойност на проекта е 20 000.00 лева, като размерът на безвъзмездната финансова помощ е 100%. Целта на проекта е да допринесе за ускоряване на прехода към цифровизация на икономиката чрез предоставяне на безвъзмездни средства за внедряване на информационни и комуникационни технологии и решения, осигуряващи повишаване нивото на дигитализация в предприятието.