Изберете вашият размер:

Изберете нов размер:

Разлика в диаметрите (мм)

  ТЪРСИ

Разнообразие на модели автомобилни гуми и джанти

Открийте страхотни оферти на джанти, най-ефективните всесезонни и зимни гуми, както и летни гуми с намаление

Nokian Heavy Tyres обявява нови размери в своето портфолио от гуми E-Truck и R-Truck. Моделите E-Truck са проектирани да доставят надеждни, икономични километри на средни и регионални превозни средства, докато гумата R-Truck Trailer е разработена за използване и извън пътя.

От Nokian смятат, че е важно да се произведе гума за направляващата ос, която да е надеждна при различни метеорологични условия, включително киша и сняг. Серията гуми E-Truck е проектирана за тези среди и се възползва от добрия пробег и маркировката 3PMSF. Моделът вече ще се предлага и в размер 385/55R22.5.

„Средните и регионални превози при типични европейски условия задават свои собствени изисквания за гуми,“ коментира Тепо Силтанен, продуктов мениджър Nokian Tyres. 

“Семейството гуми Nokian E-Truck е предназначено да бъде икономичен отговор за всички на тези изисквания. Новата гума предлага същата стабилност и отличен пробег, с които е известно цялото семейство E-Truck. Икономията на гориво е подобрена и натрупването на топлина е намалено допълнително с много ниското съпротивление при търкаляне на гумата."

Портфолиото от гуми R-Truck също се разширява. В транспортирането по пътищата и извън тях се срещат множество пътни настилки, затова и Nokian проектира гумата R-Truck да работи при всякакви условия.

„При използване извън пътя, безопасното сцепление е осигурено с добрите самопочистващи свойства на отворената шарка на протектора“, обяснява Силтанен. „Безопасността и икономичността са допълнително подобрени с устойчива на нараняване и напукване каучукова смес с ниско натрупване на топлина. Серията гуми Nokian R-Truck е еднакво удобна на пътя и на работната площадка, с функции, позволяващи дълъг и безпроблемен експлоатационен живот.“

Най-новата гума за ремарке R-Truck ще се предлага в размер 285/70R19.5 и е разработена за справяне с тежки товари.

„Транспортът на дървен материал е идеално приложение за новия продукт“, допълва Силтанен. „Той съчетава тежки ремаркета с пътувания по горски пътища и горски обекти.“

Nokian R-truck товарни гуми

Понякога гумите ви трябва да работят в два напълно различни свята – на бърза магистрала, както и на скалист строителен обект или на кален горски път. Nokian R-Truck е предназначен за пълна гама камиони, които се използват на и извън пътя, като същевременно съчетават добри характеристики на магистрала като сцепление, здравина и самопочистване, които са необходими и при работа извън пътя.


Nokian E-Truck Trailer товарни гуми

Икономичен избор модел за взискателна целогодишна употреба на ремарке. Здравите му рамене и равномерното износване гарантират добър пробег, докато ниското съпротивление при търкаляне спестява гориво и околната среда.

 

Финансирано от Европейския съюз. План за възстановяване и устойчивост

От 24.07.2023 г.. „Данто Груп“ ООД стартира изпълнението на договор за безвъзмездна финансова помощ BG-RRP-3.005-4546-C01
Проектът: „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия “ се финансира по Национален план за възстановяване и устойчивост , приоритетна ос Интелигентна индустрия, процедура BG-RRP-3.005 Общата стойност на проекта е 20 000.00 лева, като размерът на безвъзмездната финансова помощ е 100%. Целта на проекта е да допринесе за ускоряване на прехода към цифровизация на икономиката чрез предоставяне на безвъзмездни средства за внедряване на информационни и комуникационни технологии и решения, осигуряващи повишаване нивото на дигитализация в предприятието.