Изберете вашият размер:

Изберете нов размер:

Разлика в диаметрите (мм)

  ТЪРСИ

Разнообразие на модели автомобилни гуми и джанти

Открийте страхотни оферти на джанти, най-ефективните всесезонни и зимни гуми, както и летни гуми с намаление

Летни автомобилни гуми / 4Х4 / Джипове

Бъдете специалисти при пътуване, събудете сетивата си. Bridgestone Potenza Sport е високопроизводителна гума, която ви позволява да използвате пълния потенциал на вашето превозно средство и да продължите пътуването си с пълен контрол.

Технически характеристики и предимства

Дизайн на протектора, Допълнителна защита от износване и анатомия на гумата 

Този нов дизайн успява да поддържа стабилност при движение в права линия и завои  Асиметричният дизайн на протектора, новата технология за подсилване и оптимизирана анатомия увеличават стабилността за контролирана прецизност на максимум при завиване и повишена реакция на кормилното управление.

Форма за спортен профил и допълнителни укрепващи нишки 

Най-кратко спирачно разстояние на суха повърхност 

Спортната форма на профила придава стабилност, а иновативната смес на протектора увеличава сцеплението и осигурява изключителни спирачни характеристики.

Разпределение на ребрата

Превъзходно представяне на мокри повърхности 

EU етикет клас А

Разпределението на ребрата и кухината на дизайна на протектора евакуира водата по-бързо и разчита на твърди 3D ламели, за да увеличи силата при завиване и спирачка. Оптимизираната формула на съединението на протектора допринася за отличното сцепление на мокра повърхност.

 

Производствени размери 

18”  19”  20”  21”  22”

 
Източник Bridgestone
Финансирано от Европейския съюз. План за възстановяване и устойчивост

От 24.07.2023 г.. „Данто Груп“ ООД стартира изпълнението на договор за безвъзмездна финансова помощ BG-RRP-3.005-4546-C01
Проектът: „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия “ се финансира по Национален план за възстановяване и устойчивост , приоритетна ос Интелигентна индустрия, процедура BG-RRP-3.005 Общата стойност на проекта е 20 000.00 лева, като размерът на безвъзмездната финансова помощ е 100%. Целта на проекта е да допринесе за ускоряване на прехода към цифровизация на икономиката чрез предоставяне на безвъзмездни средства за внедряване на информационни и комуникационни технологии и решения, осигуряващи повишаване нивото на дигитализация в предприятието.