Изберете вашият размер:

Изберете нов размер:

Разлика в диаметрите (мм)

  ТЪРСИ

Разнообразие на модели автомобилни гуми и джанти

Открийте страхотни оферти на джанти, най-ефективните всесезонни и зимни гуми, както и летни гуми с намаление

Gumi-varna.com предлага на своите клиенти три начина да заплатят закупената от тях стока. Видът на плащането, Клиентът избира в момента на попълване на своята поръчка.

 - Чрез наложен платеж, при което дължимата сума се дава на куриера в момента на предаване на стоката;

 - Чрез банков превод, при което клиентът превежда дължимата сума на доставчика;

 - На кредит с Уникредит

При плащане чрез банков превод, клиентът е длъжен да заплати продажната цена на закупената от него стока заедно с цената на доставката в срок не по-късно от 3 работни дни от потвърждаване на заявката от Доставчика.

I. ПЛАЩАНЕ ЧРЕЗ НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Ако сте избрали да платите чрез наложен платеж, ще получите Е-мейл на адреса, който сте посочили, когато поръчката Ви бъде потвърдена от Доставчика. След това представител на Gumi-varna.com ще се свърже на посочения от Вас телефон за допълнителни уточнения на мястото и часа, за доставка на стоката и други допълнителни условия касаещи сделката. Сделката ще приключи с доставка от куриер на посочения от вас адрес, и заплащане от Ваша страна на дължимата сума за стоката и доставката на куриера.

II. ПЛАЩАНЕ ЧРЕЗ БАНКОВ ПРЕВОД.

Ако сте избрали да платите чрез банков превод, ще получите Е-майл на адреса, който сте посочили, когато поръчката Ви бъде потвърдена. Плащането се извършва в срок от 3 дни след потвърждение на поръчката от страна на Доставчика. Вие превеждате сумата по банковата сметка, посочена в потвърждението на поръчката. След това представител на Gumi-varna.com ще се свърже на посочения от Вас телефон за допълнително уточнение на мястото и часа за доставка на стоката и други условия касаещи сделката. След получаване на плащането по сметката на Данто груп ООД стоката ще Ви бъде изпратена.

III. КУПИ С КРЕДИТ от Уникредит

Можете да кандидатствате за закупуване на стоки с кредит от Уникредит, като за това е необходимо да отговаряте на определени условия. След одобрение от страна на Уникредит и подписване на необходимите документи, стоката се изпраща на клиента. Целият процес е on-line и максимално улеснен за клиента.

Финансирано от Европейския съюз. План за възстановяване и устойчивост

От 24.07.2023 г.. „Данто Груп“ ООД стартира изпълнението на договор за безвъзмездна финансова помощ BG-RRP-3.005-4546-C01
Проектът: „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия “ се финансира по Национален план за възстановяване и устойчивост , приоритетна ос Интелигентна индустрия, процедура BG-RRP-3.005 Общата стойност на проекта е 20 000.00 лева, като размерът на безвъзмездната финансова помощ е 100%. Целта на проекта е да допринесе за ускоряване на прехода към цифровизация на икономиката чрез предоставяне на безвъзмездни средства за внедряване на информационни и комуникационни технологии и решения, осигуряващи повишаване нивото на дигитализация в предприятието.