Изберете вашият размер:

Изберете нов размер:

Разлика в диаметрите (мм)

  ТЪРСИ

Разнообразие на модели автомобилни гуми и джанти

Открийте страхотни оферти на джанти, най-ефективните всесезонни и зимни гуми, както и летни гуми с намаление

Как да се грижим за новите си джанти?

И ето, че купихте чисто нов комплект джанти и те изглеждат страхотно. Как да успеете да ги задържите в този им вид в дългосрочен план? Решихме да опишем всичко което ще обхванем всичко, което трябва да знаете, за да запазите джантите си като нови.

Какво трябва да знаете за летните гуми?

Качеството и характеристиките на автомобилните гуми имат голямо значение за това колко гладко ще може да шофирате, както и безопасността на пътниците. Поради тази причина е важно да изберете гуми, подходящи за всеки сезон. Така че, когато слънчевите дни се върнат, трябва да изберете летни гуми, които да отговарят на метеорологичните условия.

Летни гуми - 7 модела от Michelin за лято 2021

Michelin и тази година не разочароват феновете на своите модели и представят завиден списък от актуални летни гуми за автомобили, които са за спортно и градско каране. 

Представяне летни гуми: Dunlop Модел STREETRESPONSE 2

STREETRESPONSE 2 е модел летни гуми предназначен за ползване от големи автомобили, които могат да достигнат скорост до 270 км/ч. Те са с къс спирачен път на сухи и мокри пътища, с подобрено сцепление.

ADAC публикува годишното си представяне на летни гуми за 2021г.

Разгледайте резултатите от новия тест на ADAC за летни гуми 2021г. в него са включени повече от 15 модела от водещи производители като Goodyear, BFGoodrich, Continental, Bridgestone, Hankook, Pirelli и Nokian.

 

Bridgestone представя новите си летни гуми POTENZA SPORT

Бъдете специалисти при пътуване, събудете сетивата си. Bridgestone Potenza Sport е високопроизводителна гума, която ви позволява да използвате пълния потенциал на вашето превозно средство и да продължите пътуването си с пълен контрол.

Michelin публикува подробности за новите гуми за тежкотоварни камиони

Michelin North America пусна своята гума X Multi Energy Z2 за използване в регионални приложения като микробуси, малки камиони и камиони използвани за доставки. Успоредно с това, компанията пуска и гумата X Line Energy T2, предназначена за използване на търговски камиони с ремаркета или бордови платформи при пътувания на дълги разстояния.

 

TECHSYN специално създаден материал за производството на нов тип гуми

Компаниите BRIDGESTONE, Arlanxeo и Solvay са създали заедно нов тип гума специално за използване в производството на автомобилни гуми. Технологията е наречена TECHSYN и се твърди, че подобрява дълголетието на гумата и намалява въглеродните емисии.

Автомобилни гуми - 7 супер предложения за зимата

С напредването на зимата, от екипа на Gumi-varna.com, решихме да направим своеобразна класация на 7 oт едни от най-качествените автомобилни и SUV гуми за 2020-та година, които класирахме не само според авторитетните класации, но и според обратната информация, която получихме от Вас - нашите клиенти.

Спокойствие за повече от четири сезона от NOKIAN

Спокойствие за повече от четири сезона: Новите Nokian Seasonproof и Nokian Seasonproof SUV предлагат първокласна безопасност през цялата година

Очаквайте!