Изберете вашият размер:

Изберете нов размер:

Разлика в диаметрите (мм)

  ТЪРСИ

Разнообразие на модели автомобилни гуми и джанти

Открийте страхотни оферти на джанти, най-ефективните всесезонни и зимни гуми, както и летни гуми с намаление

Шофирайте безопасно с CONTINENTAL и вземете подарък

Купете комплект летни или всесезонни гуми Continental и получете подарък ваучер за пазаруване в eMAG на стойност 40 или 80 лв. Безопасното шофиране никога не е било по-сигурно.

Подгответе се за зимата с Continental и вземете ПОДАРЪК!

Купете комплект зимни или всесезонни гуми Continental и получете подарък ваучер за пазаруване в eMAG.

Nokian представя нови размери гуми за E-Truck и R-Truck

Nokian Tyres разширява продуктовия си каталог за гуми за камиони с нови размери в семействата продукти на Nokian E-Truck и R-Truck. Nokian Tyres разширява портфолиото си от гуми с нови размери, за да обслужва още по-добре потребителите на двете серии гуми.

При камионните превози е важно да имате подходящата гума за всяка задача и терен. Семейството гуми Nokian E-Truck е проектирано за надеждни, икономични пътувания за средни и регионални товари. Nokian R-Truck, от друга страна, е семейство гуми за взискателна употреба на и извън пътя. 

 

Как да се грижим за новите си джанти?

И ето, че купихте чисто нов комплект джанти и те изглеждат страхотно. Как да успеете да ги задържите в този им вид в дългосрочен план? Решихме да опишем всичко което ще обхванем всичко, което трябва да знаете, за да запазите джантите си като нови.

Какво трябва да знаете за летните гуми?

Качеството и характеристиките на автомобилните гуми имат голямо значение за това колко гладко ще може да шофирате, както и безопасността на пътниците. Поради тази причина е важно да изберете гуми, подходящи за всеки сезон. Така че, когато слънчевите дни се върнат, трябва да изберете летни гуми, които да отговарят на метеорологичните условия.

Летни гуми - 7 модела от Michelin за лято 2021

Michelin и тази година не разочароват феновете на своите модели и представят завиден списък от актуални летни гуми за автомобили, които са за спортно и градско каране. 

Представяне летни гуми: Dunlop Модел STREETRESPONSE 2

STREETRESPONSE 2 е модел летни гуми предназначен за ползване от големи автомобили, които могат да достигнат скорост до 270 км/ч. Те са с къс спирачен път на сухи и мокри пътища, с подобрено сцепление.

ADAC публикува годишното си представяне на летни гуми за 2021г.

Разгледайте резултатите от новия тест на ADAC за летни гуми 2021г. в него са включени повече от 15 модела от водещи производители като Goodyear, BFGoodrich, Continental, Bridgestone, Hankook, Pirelli и Nokian.

 

Bridgestone представя новите си летни гуми POTENZA SPORT

Бъдете специалисти при пътуване, събудете сетивата си. Bridgestone Potenza Sport е високопроизводителна гума, която ви позволява да използвате пълния потенциал на вашето превозно средство и да продължите пътуването си с пълен контрол.

Michelin публикува подробности за новите гуми за тежкотоварни камиони

Michelin North America пусна своята гума X Multi Energy Z2 за използване в регионални приложения като микробуси, малки камиони и камиони използвани за доставки. Успоредно с това, компанията пуска и гумата X Line Energy T2, предназначена за използване на търговски камиони с ремаркета или бордови платформи при пътувания на дълги разстояния.

 
Финансирано от Европейския съюз. План за възстановяване и устойчивост

От 24.07.2023 г.. „Данто Груп“ ООД стартира изпълнението на договор за безвъзмездна финансова помощ BG-RRP-3.005-4546-C01
Проектът: „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия “ се финансира по Национален план за възстановяване и устойчивост , приоритетна ос Интелигентна индустрия, процедура BG-RRP-3.005 Общата стойност на проекта е 20 000.00 лева, като размерът на безвъзмездната финансова помощ е 100%. Целта на проекта е да допринесе за ускоряване на прехода към цифровизация на икономиката чрез предоставяне на безвъзмездни средства за внедряване на информационни и комуникационни технологии и решения, осигуряващи повишаване нивото на дигитализация в предприятието.